Voor onze klant te Oostende zijn we op zoek naar een sous chef die volgende taken op zich neemt,
Ondersteunen van de chef-kok bij de dagelijkse leiding van de keuken.
Innovatie en creativiteit inbrengen in het menu, met respect voor de bestaande keukenstijl.
Bewaken van de kwaliteit en presentatie van gerechten.
Begeleiden en motiveren van keukenpersoneel.
Zorgen voor naleving van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.
Bedrijfsinformatie
Ben jij gepassioneerd door de culinaire wereld en klaar voor de volgende stap in je kookcarrière? Ons bekende hotel, gelegen op slechts een steenworp afstand van het prachtige strand van Oostende, is op zoek naar een getalenteerde en ervaren souschef.
Jouw profiel
Wie zien wij passen als souschef bij dit hotel/restaurant?
Je hebt een eerste ervaring in een vergelijkbare functie.
Uitgebreide kennis van kooktechnieken en ingrediënten.
Een natuurlijke leider met uitstekende communicatieve vaardigheden.
Flexibiliteit en de bereidheid om in wisselende diensten te werken, inclusief weekenden en feestdagen.
De ingrediënten doseren en mengen
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Aanbod
We bieden je een voltijdse job optie vast als hotel receptionist:
Je werkt in een afwisselend rooster in dag shiften. Je start ten vroegste om 7u op en werkt ten laatste tot 21u30.
Je werkt in ononderbroken shiften (geen service coupé).
Roosters worden zo lang mogelijk op voorhand doorgegeven.
Je krijgt een grondige opleiding 'on the job' over het boekingsysteem.